Skip to content

Werken bij

Onze vacatures

Management Assistent

40 uur per week

Altijd al je eigen functie vorm willen geven? Ben jij die proactieve multitasker, de spin in het web, ondernemend, ontzorgend en kan jij rust en overzicht binnen verschillende organisatie behouden? Lees dan snel verder.

Flowcomm Nederland BV is onderdeel van een groep bedrijven met dezelfde directie / aandeelhouders. De bedrijven begeven zich op het gebied van industriële appendages, projectrealisatie, engineering, industrieel onderhoud, cosmetica en vastgoed. Allen zijn de afgelopen jaren hard gegroeid en met de toekomstplannen die de directie met de groep voor ogen heeft, is een Management Assistent meer dan welkom!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Dat is het mooie aan de functie; dat kan elke dag anders zijn.

Zo stuur je diverse projecten aan, met name op het gebied van interne verbeterprocessen. Je verzamelt prestatie indicatoren en verwerkt deze in een terugkerende rapportage. De voorbereiding van diverse vergaderingen kunnen we je blindelings toevertrouwen en notulen en/of rapportages kunnen we de volgende ochtend in onze mailbox verwachten. Onze Management Assistent in spe is een echte doener, ziet dingen en pakt ze zelf op.

Naast het beheren van HR dossiers ben je vertrouwenspersoon voor het personeel binnen de verschillende organisaties. Tot slot is Marketing ook onderdeel van jouw takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor onze contentkalender en beheert de verschillende websites.

Wanneer is de functie van Management Assistent de perfecte match voor jou:

 • Je hebt al ervaring in een vergelijkbare functie of komt na het lezen van deze vacature tot de conclusie dat dit jou droombaan is.
 • Kwalificaties, diploma’s? Die vinden wij ondergeschikt aan wat je daadwerkelijk kunt. Wij zijn wel van mening dat HBO werk- en denkniveau noodzakelijk zijn om de functie goed te kunnen vervullen.
 • Je neemt het leven niet al te serieus maar je werk daarentegen wel.
 • Je hebt humor, bent van nature positief ingesteld, representatief en communicatief vaardig.
 • Je bent een expert als het gaat om Office 365
 • Je bent integer, analytisch en accuraat.
 • Je bent leergierig
 • Ervaring met Exact Online ERP pakket is een pré
 • Net als wij vind je privé belangrijk, maar je weet wanneer je werk voorrang moet krijgen en handelt daarnaar
 • Het is voor jou geen probleem om te reizen tussen vestigingen
 • Jouw uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels zijn voor ons een must, wanneer je ook Italiaans spreekt is dat heel fijn
 • Je bent woonachtig in een straal van 50 kilometer rondom Breda

Wat wij bieden:

Een zelfstandige functie waarbij je veel vrijheid hebt om je werk op de beste manier uit te voeren. Auto van de zaak, extra vakantie dagen, flexibele werkuren en werkomgeving (thuis/kantoor), winstdeling, pensioen, vakantiegeld, de mogelijkheid voor zelfstudie en niet te vergeten (wanneer het weer mag) met z’n allen het weekend inluiden met een vrijdagmiddagborrel.

Enthousiast? Stuur dan je CV met motivatie naar ons.