Skip to content

Sales Executive


Onze vacature

Sales Executive

De functie: sales executive 

Door het succes, de sterke groei en de enorme commerciële kansen die zich voordoen in de markt is Flowcomm op zoek naar een nieuwe sales executive.

Na een intern trainingsprogramma van een maand en een bezoek aan alle buitenlandse leveranciers, maak je deel uit van het enthousiaste verkoopteam. Als sales executive ben je constant op zoek naar nieuwe afzetkanalen, benader je de markt pro-actief en werf je nieuwe klanten. Daarnaast besteed je ook veel aandacht aan bestaande relaties.

Er zal sprake zijn van een gezonde mix tussen new business en existing business activiteiten. Je werkt zelfstandig maar soms ook in gezamenlijke projecten met de sales engineers. Heel Nederland is je werkgebied met de nadruk op het midden en zuiden van Nederland.

Wat breng je mee

 • Diverse jaren b2b verkoopervaring
 • Affiniteit met techniek en een goed (technisch) leervermogen.
 • HBO denk- en werkniveau
 • Je bent oplossingsgericht, praktisch, creatief, zelfstandig en van nature positief ingesteld
 • Commercieel inzicht. Met jouw kennis en inzicht herken je feilloos kansen en weet je een klant strategisch te bewerken
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Het verdient de voorkeur dat je in een straal van 70 kilometer rondom Breda woonachtig bent maar verder weg wonen is zeker ook geen show stopper

Goed ondernemerschap begint bij goed werkgeverschap

Dit is mede het fundament waar Flowcomm haar succes aan te danken heeft. Want betrokkenheid en toewijding zorgen niet alleen voor een fijne werksfeer, als organisatie en individu stelt dit je ook in staat om te groeien.

Natuurlijk hecht iedereen waarde aan andere voorwaarden. Dit kan zijn op het gebied van verdiensten, vrije dagen, studie, of doorgroeimogelijkheden. Want iedereen heeft een andere intrinsieke motivatie en wil op termijn andere doelen behalen. Veel is bespreekbaar. We gaan graag het gesprek met je aan want we zijn ervan overtuigd dat wanneer een medewerker vanuit haar of zijn eigen kracht acteert dit ook een gemeenschappelijk gewin geeft.

Als je niet kunt delen kan je ook niet vermenigvuldigen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Flexibele uren en thuis kunnen werken. Mocht je thuis nog geen inrichting voor je werkplek hebben dan gaat Flowcomm dit eerst voor je regelen
 • Een goed salaris met vakantiegeld en een 13e maand aan het einde van het jaar
 • Minimaal 30 vrije dagen per jaar (meer is bespreekbaar)
 • Een premievrij pensioen
 • Auto van zaak, Macbook en een Iphone
 • De mogelijkheid voor een opleiding en zelfstudie
 • Business trips met klanten en prospects naar Italië
 • Leuke en gezellige collega’s
 • Geregeld op de vrijdag met je collega’s de week afsluiten in het altijd gezellige Breda

Female Capital

Voor extra informatie betreffende de functie, neem gerust contact op met Jerry van Setten van Flowcomm of Female Capital. 

Female Capital is een executive search bureau dat bewust exclusief vrouwen plaatst om op deze manier haar bijdrage te leveren aan meer diversiteit aan de top van organisaties in Nederland. Er zijn diverse redenen waarom het percentage vrouwen aan de top in Nederland significant achterloopt. Een van de redenen hiervoor is dat de werving- en selectie strategie en aanpak van bureaus en organisaties (vaak onbedoeld en onbewust) onvoldoende rekening houdt met motieven en beweegredenen van vrouwen in het proces, inclusief de vaak bescheiden opstelling van vrouwen in de interviews. De indruk die dan, onterecht, zou kunnen ontstaan is dat vrouwen ‘niet zwaar of capabel genoeg’ zouden zijn. (Top)vrouwen vinden de missie, stijl, signatuur en aanpak van & Female Capital laagdrempelig en sympathiek. Daarom melden (top)vrouwen zich dagelijks zelf bij & Female Capital indien zij open staan voor een  andere (hoofd)functie of een (extra) toezichthoudende functie. & Female Capital kan bogen op een up to date portefeuille van (top)vrouwen, een uitgebreid netwerk binnen diverse gremia van (top)vrouwen en uitgebreide search ervaring. Zowel de longlist als de shortlist van kandidaten bestaat dus enkel en alleen uit vrouwen. & Female Capital begeleidt haar kandidaten intensief gedurende het gehele proces.