gepubliceerd

mei 19, 2022

ONDERWERP

Vecozuivel

categorie


Zij staan bekend als de trendsetters in duurzaamheid en de professionalisering van de biologische zuivelbranche. VecoZuivel BV in Zeewolde is toonaangevend en gestandaardiseerd op het leveringspakket van Flowcomm. “Wij betrekken bij hen kleppen, pompen, filterhuizen en buizenwarmtewisselaars”, vertelt Alexander van Rouwendaal, voormalig eigenaar van VecoZuivel.

In zijn ervaring verloopt de omgang met de medewerkers van Flowcomm heel prettig. Alexander: “Het zijn ervaren en deskundige mensen. Je wordt er goed geholpen en zij houden goed bij wat er is geleverd. Wij willen contactpersonen die weten waar ze het over hebben en die vind je bij Flowcomm zeker. In 2009 hebben we nieuw gebouwd en we zijn destijds op zoek gegaan naar de beste afsluiters. Die vonden we in het merk Bardiani, vanwege de robuustheid van de behuizing. Dat bepaalt de levensduur. Onze keuze was niet gestoeld op onze persoonlijke ervaring, maar inmiddels blijkt dat we gelijk hebben gehad. Het is betrouwbaar materiaal met een hoge maatvastheid bij temperatuurschommelingen. En dat horen we ook terug van collega’s in de markt die net als wij zijn overgestapt op Bardiani.”

Volgens zijn zeggen wordt in Nederland geen ‘rommel’ meer verkocht, maar steken de producten van Flowcomm overal bovenuit. “Persoonlijk vind ik Bardiani het beste afsluitermerk”, luidt de mening van Alexander. Ook over de levering van reservedelen is hij te spreken en hij spreekt daarbij de hoop uit dat dit ook voor oudere modellen tot in lengte van jaren zo blijft. De levertijden zijn ook dik in orde. “Mocht de lokale voorraad in Nederland in sommige gevallen ontoereikend zijn, dan is dit redelijk snel aan te vullen vanuit Italië”, is zijn ervaring.


Ook interessant

Klaverkaas

Met de geplande uitbreiding in het Noord-Hollandse Middenmeer kan

Waterslag

Waterslag is een onbedoelde drukgolf die kortstondig optreedt in een

Sanco Processing

Sinds 2007 voert Sanco Processing projecten uit op het gebied van wat

20 jaar ervaring

Duurzame werkwijze

300+ gerealiseerde projecten


heb je vragen?

Neem contact op met de experts.

Kom langs op locatie

Tinstraat 6, 4823 AA, BredaOF mail ons

info@flowcomm.nl

terugbelverzoek

Binnen 4 uur bellen we je terug.© 2003 - 2024 - Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®

Vecozuivel