Skip to content

Peggy Vissers

Team Peggy Vissers

Peggy Vissers

Peggy Vissers assisteert haar collega Peter Franken met de administratie voor Flowcomm. “Dit werk past mij goed”, geeft zij aan.

Wat is jouw werkzame achtergrond?

Lachend: “Ik ben eigenlijk via een omweg op dit pad gekomen; op de middelbare school wilde ik namelijk kapster worden. Na mijn havo heb ik daarom de kappersopleiding gevolgd en een jaar lang in een kapsalon gewerkt. En dat terwijl ze mij op de havo al hadden gezegd dat ik beter de administratieve kant op kon gaan! Maar ik was eigenwijs. Uiteindelijk ben ik toch een administratieve opleiding gaan doen, en via een fastfoodketen, een accountantskantoor en het gezelligste theater van Noord-Brabant in 2020 op mijn huidige plek terecht gekomen.” 

Kun je iets meer vertellen over het werk voor Flowcomm?

“Jazeker, ik boek de inkooporders, controleer de bankafschriften en houd mij bezig met debiteurenbeheer. Uiterlijke verzorging heeft nog steeds mijn interesse, maar heeft niet meer zo’n prominente plek in mijn leven als voorheen.”

Waar ben je het meest trots op?

“Op mijn doorzettingsvermogen. Iedereen heeft wel eens momenten waarin zaken anders verlopen dan je graag zou willen. Ik zal echter nooit bij de pakken neerzitten. Bij tegenslag zet ik de knop om, probeer ik de positieve kanten te zien en ga ik gewoon weer verder. Er is altijd een oplossing.” 

Waar houd je je privé mee bezig?

“Ik ben getrouwd, we hebben een dochter en een zoon en zijn woonachtig in Etten-Leur. Naast leuke uitjes met mijn gezin vind ik het belangrijk om een goed gevuld sociaal leven te hebben en af te spreken met mijn vriendinnen. We gaan dan bijvoorbeeld naar concerten en andere evenementen. Of gewoon een stuk wandelen, lekker winkelen, iets drinken of uit eten.”