Skip to content
  1. Home

Mylou Rijnberg

Management Assistent
mylou.rijnberg@flowcomm.nl

Zij werkte in diverse sectoren, van zorg en welzijn tot aan de bouw, en nu bij het team van Flowcomm. Misschien geen voor de hand liggende route, maar toch logisch omdat management assistente Mylou zich graag bezighoudt met zeer uiteenlopende werkzaamheden.

Wie is Mylou Rijnberg?

Lachend: “Ik kijk graag op de weg recht voor me, maar het liefste verken ik ook de paden links en rechts daarvan. Zelf ben ik niet technisch geschoold, maar wel nieuwsgierig. Het is interessant wat er allemaal speelt in de hygiënische procesindustrie. Kenmerkende eigenschappen van mij zijn onder andere mijn ondernemende karakter, ik ben sociaal en creatief. Die eigenschappen vormen toegevoegde waarde in mijn functie bij Flowcomm.”

Wat houd je werk in?

“Simpel gezegd bied ik ‘ondersteuning aan het management’. Dit is zeer uiteenlopend: zo houd ik mij bijvoorbeeld bezig met het inzicht krijgen in processen en de uitwerking daarvan, het ene moment diep in de materie en op een ander moment sta ik op locatie voor bijvoorbeeld content voor LinkedIn. Ik zet uiteenlopende projecten op het gebied van office management op, en natuurlijk: HRM! Mijn werkgebied is breed en daarom ben ik bij veel activiteiten aanwezig, snel schakelen. Het is boeiend wat er allemaal gebeurt bij dit bedrijf en in deze markt. Ik hoef mij hier geen moment te vervelen.”

Wat haal je persoonlijk uit je werk bij Flowcomm?

“Ik zocht verdere (persoonlijke) groei en ontwikkelingsmogelijkheden, en die heb ik gevonden. Uitdaging en voldoening vind ik erg belangrijk. Wat Flowcomm voor mij ook mooi maakt is dat iedereen een uitgesproken mening heeft en die mening er ook toe doet. We werken met mensen, met elkaar. Korte lijntjes, dat vind ik waardevol. Is er een probleem? Dan wordt daarnaar geluisterd en waar mogelijk iets mee gedaan. Zelfs wanneer we vanuit huis werken, blijven we nauw met elkaar in contact.”

Wat vind je zelf belangrijk bij een bedrijf?

“Bij Flowcomm is het uitgangspunt dat iedereen doet waar hij goed in is en zich daar goed bij voelt. Daar kan ik mij 100% in vinden. Het is belangrijk om uit te gaan van je eigen kracht. Vanuit inhoudelijke kennis of onderbuikgevoel, door met elkaar te sparren. Dan kun je openingen creëren en benutten vanuit echtheid. Daarom vinden we zowel intern als extern voor ieder probleem een passende oplossing. Waardering, en niet te vergeten: lachen met elkaar. Lief en leed.”

Wat doe je naast je werk voor Flowcomm?

“Ik ben geboren en getogen in Zeeland, misschien dat ik daarom erg veel van de zee en de natuur houd. Hier kom ik tot rust en eveneens tot leven. Zo zou ik dolgraag eens een keer willen leren kitesurfen. Op vakantie verken ik natuur en cultuur. Op eenzelfde strandbedje liggen voor 14 dagen lang zie ik niet zo zitten. Ik ga liever klimmen! Wat zien van de wereld. Daarnaast houd ik van gezelligheid, op het terras of gewoon thuis. Leuke dingen doen en socializen. Sinds kort ben ik woonachtig in Noord-Brabant, daar waar het altijd gezellig is! Naast Flowcomm ben ik ook werkzaam in deze functie bij een project & service totaalleverancier en een cosmeticabedrijf, en daarnaast werk ik als sportinstructeur op sportscholen en verenigingen. Hier geef ik explosieve trainingen in kracht en dans voor extra energie; om jezelf een boost te geven. Anderzijds geef ik lessen waarmee je weer terugkomt bij de kern. Met die combinatie van dynamiek en rust leid ik mensen het weekend in. Dat is zo gaaf!”

Ontmoet ons diverse team.