Skip to content

Jerry van Setten

Team Jerry van Setten

Jerry van Setten

Hij kwam als externe dienstverlener met Flowcomm in aanraking. Deze commercieel strateeg vond Flowcomm eerst een beetje vreemde eend in de bijt tussen de grote aanbieders van hygiënische procescomponenten. Maar hij zag ook een ruwe diamant met enorm veel potentie. Jerry zocht geen baan, maar wel een bedrijf waar hij aan kon bouwen en in participeren.

Wie is Jerry van Setten?

“Ik ben geboren in 1982 en woon in Doetinchem, samen met mijn vrouw en onze twee meiden. Ik houd veel van sport. In het verleden heb ik geturnd en diverse vechtsporten beoefend. Dat heb ik inmiddels verruild voor hardlopen en mountainbiken. Sinds mijn vijftiende vormt fitness de rode draad in mijn sportieve leven.”

Wat doe je verder naast je werk?

“In de natuur voel ik mij prettig. Ik houd van wandelen en bushcraften: met gelijkgestemden zelfvoorzienend de natuur beleven. Dat doen we in Nederland of de Ardennen. In de vakantie ga ik met mijn gezin kamperen in Italië. Weer thuis gaat wekelijks de barbecue aan, ongeacht of het zomer of winter is. Van grote stukken vlees tot verfijnde gerechten. Liefst 3 gangen, in het gezelschap van vrienden en familie. Ik houd van gezelligheid en mensen verbinden, zowel privé als in het werk.”

Wat kenmerkt jou verder?

“Ik ben een bouwer met affiniteit voor techniek. Het maakt daarbij niet uit of dat fysiek of organisatorisch is. Wanneer ik van niets ‘iets’ kan maken, haal ik daar erg veel voldoening uit. We zijn als bedrijf volop in beweging en met mooie dingen bezig.”

Kun je een voorbeeld geven van die ‘mooie dingen’?

“We hebben een groep hele capabele mensen. Dat leidt tot betere oplossingen voor klanten, korte lijntjes en minder fouten. In je eentje weet je veel, maar met z’n tweeën weet je meer. Vanuit onze eigenwijsheid benaderen we vraagstukken van de klanten op een creatievere manier. We durven onze nek boven het maaiveld uit te steken. Dat is geweldig.”

Wat is belangrijker: de techniek of de mensen?

“Technisch zoek je de beste oplossingen voor klanten. Maar los van de techniek gaat het erom dat je jezelf kunt zijn. Alleen als je authentiek bent kun je op je best acteren. Daarbinnen moet je de ruimte krijgen om zelf je werk in te kleden en jezelf te ontwikkelen. Flowcomm faciliteert dat. Niet alleen branche-gerelateerd, maar ook op andere vlakken.

Hoe ga je om met problemen?

“Kwaliteit staat bovenaan, maar in elke organisatie gaat wel eens iets fout. We werken in een klein team. Met mensen die allemaal hart voor de zaak hebben en voor elkaar door het vuur gaan. Zij beschikken over het vermogen om problemen snel op te lossen, door direct te schakelen en zich flexibel op te stellen. Klanten waarderen dat. We hebben zelfs ervaren dat onze relatie met de klant na een onverhoopte fout in de praktijk nóg sterker is geworden. Daar mogen we trots op zijn.”