Skip to content

Team

Team Adriaan Ploegmakers

Adriaan Ploegmakers

Hij is een groot voorvechter van duurzame energie. ‘Wat je aan energie bespaart hoef je niet op te wekken’, luidt zijn motto. Klanten in de hygiënische procesindustrie herkennen de karakteristieke bevlogenheid van Adriaan Ploegmakers. Binnen Flowcomm is hij de specialist in warmtewisselaars.

Frank Muller

Na een Canadees avontuur is Frank Muller sinds juli 2021 terug in de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie. Aan de ene kant ‘oud en vertrouwd’, maar met een sprong voorwaarts naar de Flowcomm manier van werken.
Team Jerry van Setten

Jerry van Setten

Hij kwam als externe dienstverlener met Flowcomm in aanraking. Deze commercieel strateeg vond Flowcomm eerst een beetje vreemde eend in de bijt tussen de grote aanbieders van hygiënische procescomponenten. Maar hij zag ook een ruwe diamant met enorm veel potentie. Jerry zocht geen baan, maar wel een bedrijf waar hij aan kon bouwen en in participeren.

Mylou Rijnberg

Zij werkte in diverse sectoren, van zorg en welzijn tot aan de bouw, en kwam zo bij Flowcomm terecht. Misschien geen voor de hand liggende route, maar toch logisch als je bedenkt dat management assistente Mylou zich graag bezighoudt met zeer uiteenlopende werkzaamheden.

Team Peter Franken

Peter Franken

De financiële man van Flowcomm heeft een avontuurlijke inslag. In zijn werk is hij de grote aanjager van een digitaliseringslag in de financiële processen. Privé deinst hij er niet voor terug om op de motor naar de Noordkaap te rijden. Peter Franken houdt wel van een uitdaging.

Ontmoet ons diverse team.