Skip to content

Team

Team Adriaan Ploegmakers

Adriaan Ploegmakers

Hij is een groot voorvechter van duurzame energie. ‘Wat je aan energie bespaart hoef je niet op te wekken’, luidt zijn motto. Klanten in de hygiënische procesindustrie herkennen de karakteristieke bevlogenheid van Adriaan Ploegmakers. Binnen Flowcomm is hij de specialist in warmtewisselaars.

Frank Muller

Na een Canadees avontuur is Frank Muller sinds juli 2021 terug in de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie. Aan de ene kant ‘oud en vertrouwd’, maar met een sprong voorwaarts naar de Flowcomm manier van werken.

Mylou Rijnberg

Zij werkte in diverse sectoren, van zorg en welzijn tot aan de bouw, en kwam zo bij Flowcomm terecht. Misschien geen voor de hand liggende route, maar toch logisch als je bedenkt dat management assistente Mylou zich graag bezighoudt met zeer uiteenlopende werkzaamheden.

Team Peggy Vissers

Peggy Vissers

Peggy Vissers assisteert haar collega Peter Franken met de administratie voor Flowcomm. “Dit werk past mij goed”, geeft zij aan.

 

 

Team Peter Franken

Peter Franken

De financiële man van Flowcomm heeft een avontuurlijke inslag. In zijn werk is hij de grote aanjager van een digitaliseringslag in de financiële processen. Privé deinst hij er niet voor terug om op de motor naar de Noordkaap te rijden. Peter Franken houdt wel van een uitdaging.

Team Samantha Laurier

Samantha Laurier

De logistiek specialist van Flowcomm leerde het vak van orderverwerking bij haar ouders in het familiebedrijf. Tegenwoordig stroomlijnt zij met oog voor detail de logistieke processen achter de leveringen van Flowcomm. “Aan mij de taak om klanten van de juiste informatie te voorzien en helderheid te scheppen wanneer leveringen plaatsvinden”, aldus Samantha Laurier.

Ontmoet ons diverse team.