MBS Europe S.r.l.

MBS is producent van hoogwaardige buizenwarmtewisselaars met een zeer brede range aan bewezen applicaties.


Zij werden in 1995 opgericht, na twee jaar onderzoek in samenwerking met verschillende Italiaanse universiteiten naar de effecten van golfvorming van buizen tijdens de thermische uitwisseling.


De unieke golfvorming die MBS toepast op de buizenwarmtewisselaars is een specifieke bewerking die wordt toegepast op gewone buizen om dynamische turbulentie te veroorzaken tijdens de stromende vloeistoffen, waardoor de thermische uitwisseling wordt geoptimaliseerd.

De producten van MBS Europe S.r.l. kunnen ondersteuning bieden bij de warmtebehandeling van voedingsmiddelen, chemicaliën en farmaceutica. Toepassing van de ‘lean production’ methode, gebruik van hoogwaardige grondstoffen en speciale materialen samen met jarenlange ervaring en professionaliteit in deze specifieke sector, garanderen een hoog kwaliteitsniveau op de hele productcatalogus.

                                                                                          

MBS S.r.l. is gebaseerd op sterke waarden die niet alleen opvallen als bedrijf maar ook door de mensen die dagelijks bijdragen aan de groei van het bedrijf. Sinds de start geloofde MBS S.r.l. al in het belang van onderzoek en innovatie als waarde, die blijvend waarde genereert voor de gebruiker. Ook kwaliteit en vaardigheid behoort tot de waarden van MBS Srl. Dankzij een bekwaam personeelsbestand en een team van experts kan MBS S.r.l. hoogwaardige producten bieden voor elke branche of toepassingsgebied.

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE BROCHURE

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE BROCHURE

20 jaar ervaring

Duurzame werkwijze

300+ gerealiseerde projecten


heb je vragen?

Neem contact op met de experts.

Kom langs op locatie

Tinstraat 6, 4823 AA, BredaOF mail ons

info@flowcomm.nl

terugbelverzoek

Binnen 4 uur bellen we je terug.© 2003 - 2024 - Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®