CSF Inox SpA

CSF Inox SpA is producent van een brede range sanitaire centrifugaal-, worm- en zuigerpompen, welke geschikt zijn voor de meest veeleisende applicaties.


Zij produceren meer dan 600 verschillende soorten pompen voor zowel de voedingsmiddelen- als ook de farmaceutische en drankenindustrie. Elk met alle kenmerken die nodig zijn om de meest uitdagende processen te ondersteunen en gebruikers meer dan tevreden te stellen. De kwaliteit van onze producten wordt extra ondersteund door alle specialisten met kennis van processen en training om de beste oplossingen te kunnen bieden.

Het belangrijkste doel van CSF Inox SpA is om voor elk product een hogere kwaliteitsstandaard te bieden. Sinds het allereerste begin zijn de engineering-, productie- en verkooprichtlijnen gebaseerd op de overtuiging dat CSF pompen zich moeten onderscheiden door hun stabiliteit en betrouwbaarheid. Daarbij moeten zij uitstekende prestaties garanderen. Door de brede technische ervaring heeft CSF Inox SpA zijn eigen ontwerp- en planningsmethoden kunnen optimaliseren, ontwikkeld met professionals uit het vak en altijd met de nadruk op de klantenservice. De ervaring in de commerciële en technische afdelingen vertegenwoordigt een aanzienlijke troef waarbij de nadruk ligt op een ondersteuning om een snelle en betrouwbare oplossing te bieden voor de meest uiteenlopende toepassingen. Je kunt dus wel spreken van een hechte samenwerking, daar zij ondersteunen waar wij een vraagstuk voorhanden hebben.

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE BROCHURE

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE BROCHURE

20 jaar ervaring

Duurzame werkwijze

300+ gerealiseerde projecten


heb je vragen?

Neem contact op met de experts.

Kom langs op locatie

Tinstraat 6, 4823 AA, BredaOF mail ons

info@flowcomm.nl

terugbelverzoek

Binnen 4 uur bellen we je terug.© 2003 - 2024 - Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®