Bardiani ValvoLe S.p.a.

Bardiani Valvole S.p.a. is producent van roestvaststaal afsluiters, zoals hogedruk afsluiters, vlinderkleppen, mixproof afsluiters, stop- en wisselafsluiters.


Om zo’n breed scala aan afsluiters te ontwerpen en te bouwen, met verschillende functies en toepassingen, is bijzondere specialisatie essentieel. De jarenlange specialisatie gaat terug naar 1981, waar Bardiani Valvole S.p.a. werd opgericht om zich te concentreren op deze fundamentele aspecten in de honderden fabrieken die actief zijn in de melk- en zuivelindustrie, de voedsel- en drankenindustrie en natuurlijk de farmaceutische- en cosmetische industrie.

Deze specialisatie garandeert de continue en zeer gedetailleerde evolutie van componenten waarbij elke dag innovatie wordt toegepast. Het vergelijken en uitwerken van ideeën en het uitvoeren van controles ter plaatse. Naast specialisatie in wat we doen is de geest van samenwerking de drijvende kracht achter dit volledig Italiaanse bedrijf, dat meer dan 60.000 kleppen per jaar produceert en exporteert naar 116 landen.

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE BROCHURE

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE BROCHURE

20 jaar ervaring

Duurzame werkwijze

300+ gerealiseerde projecten


heb je vragen?

Neem contact op met de experts.

Kom langs op locatie

Tinstraat 6, 4823 AA, BredaOF mail ons

info@flowcomm.nl

terugbelverzoek

Binnen 4 uur bellen we je terug.© 2003 - 2024 - Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®