Skip to content

Lekdetectie afsluiter

Over de lekdetectie afsluiter

Met dit type levert Flowcomm een pure lekdetectie afsluiter. De twee productstromen worden gescheiden via een dubbele o-ring, met daartussen een lekkamer. In geval van lekkage wordt het product via een externe afsluiter naar buiten gevoerd. Onderlinge verontreiniging wordt daarmee voorkomen. Type BZAW3 is niet mixproof, maar heeft zich bewezen als prijsbewust alternatief voor mixproof afsluiters.

Lekdetectie afsluiter BZAW3 opent luchtbediend en is veersluitend. De lekkamer is CIP-reinigbaar. De twee kleine externe afsluiters dienen in dat geval voor aan- en afvoer van de CIP-vloeistof. Indien de inbouwsituatie daarom vraagt zijn de hulpcilinders van de twee externe afsluiters leverbaar in een aangepaste positie.

Met type BZAW3 van Bardiani worden geen concessies gedaan op gebied van kwaliteit. De huizen zijn geheel uit massief stafmateriaal vervaardigd, zij worden geleverd met dubbel gebalanceerde kleppen en zijn standaard afgewerkt met gegloeide buizen en laseinden. BZAW3 is 3A-gecertificeerd en ongevoelig voor waterslag in de bovenste poort. Alle elastomeren zijn FDA-goedgekeurd.

Kenmerken lekdetectie afsluiter BZAW3

Een prijsbewust alternatief voor de mixproof afsluiter

Wij kunnen de afsluiter naar wens voor je aanpassen: accessoires, speciale ingangen, diameters en andere oplossingen zijn gewoon verkrijgbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie?

De afsluiters zijn zeer robuust en bestand tegen grote krachten en temperatuurschommelingen