Skip to content

Sjoerd van den Donk

Onze ambassadeur

SJOERD VAN DEN DONK

Aandeelhouder

D&W Proces Technology houdt zich bezig met de ontwikkeling en vervaardiging van procesinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie. Het zijn stuk voor stuk unieke, op maat gesneden projecten. D&W Proces Technology doorloopt hiervoor samen met de klant diverse engineeringsfases. Het bedrijf is onafhankelijk in de keuze van componenten. Maar wanneer de klant niets heeft voorgeschreven kiezen zij voor het complete assortiment componenten van Flowcomm.

Sjoerd van den Donk, aandeelhouder en beoogd opvolger van directeur/eigenaar Leon van de Donk, vertelt dat Flowcomm en D&W al een hele lange tijd samenwerken. “Er is een vertrouwensband gegroeid”, verklaart hij deze keuze. “Als klein en flexibel bedrijf hebben wij behoefte aan een partner die dezelfde schakelsnelheid heeft. Om ons bij te staan op momenten dat het erom gaat spannen, zonder ellenlange discussies. Flowcomm denkt en doet op dezelfde manier zoals wij dat doen. Op kritische momenten moet je op elkaar kunnen rekenen en samen een stapje extra zetten. Vandaar ons ongeschreven partnerschap.”

Deze manier van samenwerken blijkt voor D&W heel waardevol. Sjoerd: “Het stelt ons in staat om onze procesinstallaties te verkopen op de manier die wij willen. Al 21 jaar voeren we maatwerkprojecten uit. We ontwikkelen en bouwen keer op keer unieke installaties op specifieke vragen en behoeften van klanten. Alles is nieuw. Met deze werkwijze kun je onmogelijk vooraf alle obstakels in de praktijk voorzien. Waar het om gaat is dat je die obstakels overwint op een manier waar klanten tevreden mee zijn. Tot op de dag van vandaag is ons dat gelukt. Dat hebben wij mede te danken aan goede leveranciers, zoals Flowcomm. Ze zijn bereikbaar op momenten dat ik ze nodig heb, denken mee op momenten dat we daar behoefte aan hebben en schakelen een paar tandjes bij wanneer dat noodzakelijk is. Vanwege die ervaring en het opgebouwde vertrouwen voel ik niet de behoefte om verder te shoppen.”