Skip to content

Simon Jaspers

Onze ambassadeur

SIMON JASPERS

Eigenaar

Engineeringsbureau Jaspers in Makkum bedenkt, ontwerpt, bouwt, onderhoudt en verbetert procesinstallaties in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en licht-chemische industrie. Het pad van Simon Jaspers kruiste voor het eerst dat van Flowcomm tijdens een groot project in Leeuwarden in 2016. Hieruit groeide een mooie samenwerking.

“We hebben inmiddels regelmatig contact over oplossingen binnen het ontwerp van installaties”, vertelt Simon. “Flowcomm is een fijne club die goede producten levert. Je kunt hen ook om raad en advies vragen; zij zijn zeer betrokken bij wat ze doen en dat siert hen. We kunnen elkaar snel bereiken wanneer dat nodig is. Zakelijk, maar ook voor een leuke babbel. Het klikt goed tussen ons.”

Simon Jaspers is ook zeer te spreken over het productenpakket van Flowcomm. “De Bardiani afsluiter is een degelijk product, vervaardigd door een echt Italiaans familiebedrijf. Aan veel van de wensen die je als klant kunt hebben wordt tegemoet gekomen. Datzelfde uitgangspunt geldt voor de buizenwarmtewisselaars van MBS. Flowcomm’s portfolio is samengesteld uit producten van fabrikanten die dezelfde familiaire instelling hebben. En dat is een houding waar ik mij prettig bij voel. Het sluit goed aan bij de manier waarop Flowcomm en Jaspers Engineering allebei werken.”