Skip to content

Sander Jansen

Onze ambassadeur

SANDER JANSEN

Directeur eigenaar 

Sinds 2007 voert Sanco Processing projecten uit op het gebied van waterverdamping. Het engineeringbedrijf ontwerpt, levert en installeert indampers, sproeidrogers en gerelateerde componenten. Deze indampers en sproeidrogers worden vaak ingezet in de voedingsmiddelenindustrie.

Sander Jansen is de directeur van Sanco Processing BV. “Ons bedrijf is eigenlijk al sinds onze oprichting in 2007 klant bij Flowcomm. Wij nemen kleppen, warmtewisselaars en pompen bij hen af, componenten uit hun hele assortiment in feite. Dat doen we omdat er kennis en kunde zit bij de mensen die er werken. Dat is ook waar we naar zoeken in de samenwerking met een partner. Je hebt leveranciers die alleen dozen in- en uitpakken, maar wij werken liever met specialisten die applicatiekennis hebben en oog voor kwaliteit.”

“Gecombineerd met onze eigen kennis en ervaring is een samenwerking ontstaan waarin we elkaar mooi aanvullen”, vindt Sander. “Tegelijkertijd biedt Flowcomm een assortiment met goede producten. We weten wat zij te bieden hebben en daarom komen we iedere keer weer bij hen terug.”