Skip to content

Gilbert van Herwaarden

Onze ambassadeur

Gilbert van Herwaarden

Hoofd Project Engineering

Coroos is een Nederlands familiebedrijf dat fruit, groenten en peulvruchten verduurzaamt en in diverse consumentenverpakkingen aanbiedt aan retailers in Europa. Het bedrijf ziet innovatie als de basis voor succes, en investeert daarom volop in fabrieken en in de samenwerking met haar partners. Gilbert van Herwaarden is binnen Coroos verantwoordelijk voor nieuwbouw, proces-technische aanpassingen en verbeteringen in de fabriek. Tijdens de uitwerking van ideeën tot uitvoerbare concepten zet hij in bijna alle gevallen afsluiters en pompen van Flowcomm in.

“Zo’n 15 jaar geleden hebben wij onze keuze laten vallen op afsluiters van fabrikant Bardiani”, vertelt Gilbert. “Niet lang daarna volgden de pompen van fabrikant CSF. Onze samenwerking met Flowcomm valt in één woord samen te vatten: perfect! Zij hebben de juiste kennis en kunde in huis. Flowcomm wil niet alleen componenten verkopen, maar in eerste instantie goed technisch advies geven. Meedenken over de juiste oplossing voor ons. Die invalshoek is ons veel meer waard dan alleen het verkoopgedeelte.”

Zijn relatie met de medewerkers van Flowcomm groeide daardoor uit tot een fijne samenwerking op een collegiaal niveau. Gilbert: “Dat is het grote onderscheid met andere leveranciers. We voelen ons niet één van de vele klanten, zij zijn onze zakenpartners… En misschien is dat nog niet eens het juiste woord. Ik kan met hen lezen en schrijven, snap je? Daar zit veel meer gevoel in.”