Skip to content

Klanten vertellen

Vincent Klink

Project Manager FrieslandCampina Lutjewinkel

Bij FrieslandCampina in Lutjewinkel wordt premium kaas gemaakt. Om de fabriek helemaal future proof te maken is men hier een aantal nieuwe projecten gestart, waarop de nieuwste normen en wensen van toepassing zijn. “Het is voor onze partners belangrijk dat wij een betrouwbare en robuuste organisatie zijn, die constante, hoogwaardige kwaliteit levert”, verklaart project manager Vincent Klink. “Bij meerdere projecten viel de keuze op procescomponenten van Flowcomm.”

Gilbert van Herwaarden

Hoofd Project Engineering

Coroos is een Nederlands familiebedrijf dat fruit, groenten en peulvruchten verduurzaamt en in diverse consumentenverpakkingen aanbiedt aan retailers in Europa. Het bedrijf ziet innovatie als de basis voor succes, en investeert daarom volop in fabrieken en in de samenwerking met haar partners. Gilbert van Herwaarden is binnen Coroos verantwoordelijk voor nieuwbouw, proces-technische aanpassingen en verbeteringen in de fabriek. Tijdens de uitwerking van ideeën tot uitvoerbare concepten zet hij in bijna alle gevallen afsluiters en pompen van Flowcomm in.

Simon Jaspers

Eigenaar

Engineeringsbureau Jaspers in Makkum bedenkt, ontwerpt, bouwt, onderhoudt en verbetert procesinstallaties in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en licht-chemische industrie. Het pad van Simon Jaspers kruiste voor het eerst dat van Flowcomm tijdens een groot project in Leeuwarden in 2016. Hieruit groeide een mooie samenwerking.

SJOERD VAN DEN DONK

Aandeelhouder

D&W Proces Technology houdt zich bezig met de ontwikkeling en vervaardiging van procesinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie. Het zijn stuk voor stuk unieke, op maat gesneden projecten. D&W Proces Technology doorloopt hiervoor samen met de klant diverse engineeringsfases. Het bedrijf is onafhankelijk in de keuze van componenten. Maar wanneer de klant niets heeft voorgeschreven kiezen zij voor het complete assortiment componenten van Flowcomm.

Vecozuivel

ALEXANDER VAN ROUWENDAAL

Eigenaar

Zij staan bekend als de trendsetters in duurzaamheid en de professionalisering van de biologische zuivelbranche. VecoZuivel BV in Zeewolde is toonaangevend en gestandaardiseerd op het leveringspakket van Flowcomm. “Wij betrekken bij hen kleppen, pompen, filterhuizen en buizenwarmtewisselaars”, vertelt Alexander van Rouwendaal, eigenaar van VecoZuivel.

HENK VAN DEN BOR

Mede-eigenaar

NutriDutch produceert hoogwaardige, eetbare lactose en wei-proteïneconcentraat voor de internationale voedingsmiddelenindustrie. De moderne fabriek is gevestigd in het Nederlandse Putten en voorzien van de nieuwste technieken. NutriDutch is milieubewust, innovatief en levert kwaliteit.

SANDER JANSEN

Directeur eigenaar 

Sinds 2007 voert Sanco Processing projecten uit op het gebied van waterverdamping. Het engineeringbedrijf ontwerpt, levert en installeert indampers, sproeidrogers en gerelateerde componenten. Deze indampers en sproeidrogers worden vaak ingezet in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees wat onze klanten vertellen.