Skip to content

Giotto Top Unit

Over de Giotto top unit

Eerst even dit:

Een aantal van onze klanten zijn gestandaardiseerd op één type top unit. Flowcomm respecteert uiteraard elke keuze en daarom bieden wij een mogelijkheid die uniek is in de markt: op verzoek monteren we top units van ieder ander willekeurig merk op onze afsluiters en garanderen de werking hiervan.

Over de top unit

Bij een vrije keuze gaan we graag de dialoog met je aan over onze top Unit. De Giotto top unit is een betrouwbare kracht en de eerste keuze van fabrikant Bardiani. Met bewezen technieken doet hij wat hij moet doen. Dat is bedrijfszekerheid.

Maar er is meer. De top unit is breed configureerbaar, met mogelijkheden om uit te breiden. Door de modulaire opbouw kunnen updates eenvoudig worden toegepast binnen de bestaande behuizing. Goed om rekening mee te houden met het oog op de toekomst: het is dan niet direct noodzakelijk om een nieuwe te kopen.

Kenmerken

Speciale uitvoering

Het kleine broertje van de Giotto unit heet Junior. Door zijn formaat kunnen we hiermee een esthetisch mooie oplossing voor onze kleinere afsluiters aanbieden.

Meer informatie

De top unit is eenvoudig en betrouwbaar. Breed te configureren en vol mogelijkheden om uit te breiden