gepubliceerd

mei 19, 2022

ONDERWERP

Engineeringbureau Jaspers

categorie


Engineeringsbureau Jaspers in Makkum bedenkt, ontwerpt, bouwt, onderhoudt en verbetert procesinstallaties in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en licht-chemische industrie. Het pad van Simon Jaspers kruiste voor het eerst dat van Flowcomm tijdens een groot project in Leeuwarden in 2016. Hieruit groeide een mooie samenwerking.

“We hebben inmiddels regelmatig contact over oplossingen binnen het ontwerp van installaties”, vertelt Simon. “Flowcomm is een fijne club die goede producten levert. Je kunt hen ook om raad en advies vragen; zij zijn zeer betrokken bij wat ze doen en dat siert hen. We kunnen elkaar snel bereiken wanneer dat nodig is. Zakelijk, maar ook voor een leuke babbel. Het klikt goed tussen ons.”

Simon Jaspers is ook zeer te spreken over het productenpakket van Flowcomm. “De Bardiani afsluiter is een degelijk product, vervaardigd door een echt Italiaans familiebedrijf. Aan veel van de wensen die je als klant kunt hebben wordt tegemoet gekomen. Datzelfde uitgangspunt geldt voor de buizenwarmtewisselaars van MBS. Flowcomm’s portfolio is samengesteld uit producten van fabrikanten die dezelfde familiaire instelling hebben. En dat is een houding waar ik mij prettig bij voel. Het sluit goed aan bij de manier waarop Flowcomm en Jaspers Engineering allebei werken.”


Ook interessant

Klaverkaas

Met de geplande uitbreiding in het Noord-Hollandse Middenmeer kan

Waterslag

Waterslag is een onbedoelde drukgolf die kortstondig optreedt in een

Sanco Processing

Sinds 2007 voert Sanco Processing projecten uit op het gebied van wat

20 jaar ervaring

Duurzame werkwijze

300+ gerealiseerde projecten


heb je vragen?

Neem contact op met de experts.

Kom langs op locatie

Tinstraat 6, 4823 AA, BredaOF mail ons

info@flowcomm.nl

terugbelverzoek

Binnen 4 uur bellen we je terug.© 2003 - 2024 - Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®

Engineeringbureau Jaspers