gepubliceerd

mei 19, 2022

ONDERWERP

Coroos

categorie


Coroos is een Nederlands familiebedrijf dat fruit, groenten en peulvruchten verduurzaamt en in diverse consumentenverpakkingen aanbiedt aan retailers in Europa. Het bedrijf ziet innovatie als de basis voor succes, en investeert daarom volop in fabrieken en in de samenwerking met haar partners. Gilbert van Herwaarden is binnen Coroos verantwoordelijk voor nieuwbouw, proces-technische aanpassingen en verbeteringen in de fabriek. Tijdens de uitwerking van ideeën tot uitvoerbare concepten zet hij in bijna alle gevallen afsluiters en pompen van Flowcomm in.

“Zo’n 15 jaar geleden hebben wij onze keuze laten vallen op afsluiters van fabrikant Bardiani”, vertelt Gilbert. “Niet lang daarna volgden de pompen van fabrikant CSF. Onze samenwerking met Flowcomm valt in één woord samen te vatten: perfect! Zij hebben de juiste kennis en kunde in huis. Flowcomm wil niet alleen componenten verkopen, maar in eerste instantie goed technisch advies geven. Meedenken over de juiste oplossing voor ons. Die invalshoek is ons veel meer waard dan alleen het verkoopgedeelte.”

Zijn relatie met de medewerkers van Flowcomm groeide daardoor uit tot een fijne samenwerking op een collegiaal niveau. Gilbert: “Dat is het grote onderscheid met andere leveranciers. We voelen ons niet één van de vele klanten, zij zijn onze zakenpartners… En misschien is dat nog niet eens het juiste woord. Ik kan met hen lezen en schrijven, snap je? Daar zit veel meer gevoel in.”


Ook interessant

Klaverkaas

Met de geplande uitbreiding in het Noord-Hollandse Middenmeer kan

Waterslag

Waterslag is een onbedoelde drukgolf die kortstondig optreedt in een

Sanco Processing

Sinds 2007 voert Sanco Processing projecten uit op het gebied van wat

20 jaar ervaring

Duurzame werkwijze

300+ gerealiseerde projecten


heb je vragen?

Neem contact op met de experts.

Kom langs op locatie

Tinstraat 6, 4823 AA, BredaOF mail ons

info@flowcomm.nl

terugbelverzoek

Binnen 4 uur bellen we je terug.© 2003 - 2024 - Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®

Coroos