Farmaceutisch & chemie

Een passende oplossing voor jouw farmaceutische en innovatieve biotech-producten zonder reinigingstijden en beheers economie te vergeten voor een optimaal resultaat.

Pasta’s, moeilijk verspreidbare poeders, vloeibare tot half vaste cosmetica en wasproducten tot brandbare producten. Ons uitgebreide assortiment voor de farmaceutische en chemische industrie biedt voor iedere substantie een oplossing.

De farmaceutische en chemische industrie vraagt om een uiterst secure aanpak. In deze branche worden stoffen verwerkt die om uiterste precieze vragen en met zorg verwerkt moeten worden.

De samenstelling van farmaceutische of chemische producten zijn erg nauwkeurig en worden in het geval van farmaceutische middelen geregistreerd en gecontroleerd door de registratieautoriteiten. Je kunt je voorstellen dat de samenstelling dus heel nauwkeurig is en altijd gelijk moet zijn. Dit kun je enkel bereiken door het gebruik van de juiste en betrouwbare apparatuur, die onder alle omstandigheden presteren om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

20 jaar ervaring

40+ specialisten

300+ succesvolle projecten

Andere branches

Jarenlange ervaring in de voedingsmiddelen-, zuivel- en drankenindustrie hebben ervoor gezorgd dat wij een sterke naam in de markt hebben opgebouwd. Daarbij hebben we nieuwe krachten, kennis en componenten verzameld die ons als team en bedrijf versterken; waardoor onze kennis steeds uitgebreider wordt en meer de breedte in gaat. Zo kunnen we stellen dat we ook de nodige kennis hebben ontwikkeld van onder andere farmaceutische en chemische processen. Als er een vraagstuk is waarbij vloeibare processen zich aandienen, is Flowcomm de juiste sparringpartner! Wij beschikken over de kennis en voorzien in een transparant advies wat ten goede komt van betreffende productieprocessen.

In welke industrie dan ook, wij vinden het onze primaire verantwoordelijkheid om juiste adviezen te geven. Kan de productie efficiënter? Kunnen de onderhoudsintervallen worden verlengd? En niet in de laatste plaats: hoe kan de Total Cost of Ownership omlaag?


Een belangrijke toegevoegde waarde is het vermogen om mee te denken tijdens de co-engineeringsfase. Een bijkomend voordeel hiervan is dat we de garantietermijn van onze componenten veelal kunnen verlengen met een op maat uitgewerkte Service Level Agreement.

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE BROCHURE

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE BROCHURE

Overige producten

Naast alle andere componenten hebben we ook een aantal “overige producten” waar wij enorm trots op zijn. Waaronder de Ygros terugslagklep en Bardiani Giotto Top Unit.


Terwijl de farmacie en de voedingsmiddelenindustrie hun eisen met betrekking tot hygiëne telkens naar boven bijstellen, blijft onze terugslagklep van Ygros hoge ogen gooien in beide markten. Dankzij de gladde afwerking en het ontwerp zonder veer en dode hoeken is hij zeer goed te reinigen. De terugslagklep wordt uit één stuk massief RVS 316L vervaardigd, dus minimale gevoeligheid voor thermische werking. De zekerheid binnen je proces blijft hiermee gewaarborgd.

de eyecatcher in jouw proces

En dan de eyecatcher in jouw proces! Het eerste waar je oog op valt van afstand zijn de van licht voorziene Giotto tops. Zo zie je in een oogopslag welke processen er gaande zijn. Een aantal van onze klanten zijn gestandaardiseerd op één type top unit. Bij een vrije keuze gaan we graag de dialoog met je aan over onze top Unit. De Giotto Top unit is een betrouwbare kracht en de eerste keuze van fabrikant Bardiani. Met bewezen technieken doet hij wat hij moet doen. Dat is bedrijfszekerheid. Meer er is meer, de top unit is breed configureerbaar, met mogelijkheden om uit te breiden. Door de modulaire opbouw kunnen updates eenvoudig worden toegepast binnen de bestaande behuizing. Goed om rekening mee te houden met het oog op de toekomst: het dan niet direct noodzakelijk om een nieuwe te kopen. Daarnaast heeft de top unit ook een broertje! Zijn naam is Junior. Door zijn (kleinere) formaat kunnen we hiermee een esthetisch mooie oplossing voor onze kleinere afsluiters aanbieden.

Meer over

Meer over

Meer over

20 jaar ervaring

Duurzame werkwijze

300+ gerealiseerde projecten


heb je vragen?

Neem contact op met de experts.

Kom langs op locatie

Tinstraat 6, 4823 AA, BredaOF mail ons

info@flowcomm.nl

terugbelverzoek

Binnen 4 uur bellen we je terug.© 2003 - 2024 - Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®