een geoptimaliseerd productieproces voor succes

De drankenindustrie produceert, verhandelt en distribueert dranken. Zowel alcoholisch als non-alcoholisch. De branche levert rechtstreeks aan foodretailers en (horeca-) ondernemingen. Deze industrie kenmerkt zich door een lage volatiliteit en een groot exportbelang. De wet- en regelgeving rond de consumptie zet de sector onder druk. Toch stijgt wereldwijd de consumptie van dranken hard in volume en aanbod.

Het succesvol produceren van een drank vraagt om de beste ingrediënten en een geoptimaliseerd productieproces. Voor zowel private label- als merkfabrikanten wordt adviseren en innoveren steeds belangrijker. Onze hygiënische procescomponenten in combinatie met door ervaring opgedane kennis worden breed ingezet binnen de drankenindustrie en daar zijn we trots op.

20 jaar ervaring

40+ specialisten

300+ succesvolle projecten

Fruit en groenten

Fruit en groenten lenen zich uitermate goed als basis voor sappen, gepureerde en andere vormen van drinkbaar voedsel. Het is juist daar waar de roots van Flowcomm liggen. Onze Italiaanse leveranciers van de CSF INOX Group bevinden zich in het noorden van Italië, het kloppend hart van de groente- en fruitteelt en aanverwante industrieën.


Het zijn producten met een hoge zuurgraad, de vloeistof is visceus en deze bevatten vaak zaden of pitten. Flowcomm heeft gedegen kennis wat dergelijke grondstoffen vragen van een productieproces. Wij geven deskundige adviezen en komen met hygiëneoplossingen waarbij we garantie afgeven en onderhoudskosten verlagen.

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE BROCHURE

VOOR IEDERE APPLICATIE EEN OPLOSSING

DOWNLOAD DE BROCHURE

Een frisse blik op frisdrankproductie

Elk product kent een eigen bereidingswijze, heeft specifieke eigenschappen en productionele uitdagingen. Naast hygiëne is het bij veel frisdrankproducenten de uitdaging dat het product door het al dan niet verwerken van suiker abrasief is.


De hygiënische componenten van Flowcomm worden regelmatig geplaatst binnen de frisdrankenindustrie. Een mooi voorbeeld waar onze componenten toe in staat zijn binnen de frisdrankenindustrie, is toch wel bij de grootste cola producent ter wereld. Hier hebben we een compleet manifold met afsluiters verticaal gemonteerd omdat dit ruimte bespaarde in de fabriek. Een treffende illustratie waar een combinatie van kennis, advies en hoogwaardige onderdelen toe kan leiden.

Enkel kwaliteit voor ambacht

De kracht van ons bedrijf zit niet alleen in de kwaliteit van onze producten, maar voor een even zo groot deel in het hoger niveau van onze kennis. Kennis van het product, kennis van de markt, kennis van de problematiek. Want we zijn bekend met de uitdagingen binnen de voedingsmiddelen-, zuivel- en farmaceutische industrie.


En we delen deze kennis graag; dat maakt ons tot succesvolle partners. Slagvaardig en vakkundig. We zorgen dat klanten kunnen rekenen op het rendement waar ze recht op hebben. Vanuit jarenlange ervaring en een ruim blikveld over de werkzaamheid van deze producten.

Meer over

Meer over

Meer over

20 jaar ervaring

Duurzame werkwijze

300+ gerealiseerde projecten


heb je vragen?

Neem contact op met de experts.

Kom langs op locatie

Tinstraat 6, 4823 AA, BredaOF mail ons

info@flowcomm.nl

terugbelverzoek

Binnen 4 uur bellen we je terug.© 2003 - 2024 - Connecting Processes BV | Branded by BRANDBITS®